x

FINAL FVSS stereo set, CD/DVD receiver (NIEUW) + S80 elektrostaten met baskasten

€ 475,-

Omschrijving

Zin in iets speciaals?

Wij hebben de hand gelegd op een wel heel eigenzinnig ontwerp, waarbij de tekortkomingen van standaard Final elektrostatische luidsprekers teniet gedaan worden.
Final S80 elektrostaten zijn relatief klein van afmetingen, en kunnen daardoor nauwelijks basgeluiden onder 200 Hertz produceren. Normaal gesproken wordt dit gecompenseerd door 1 subwoofer die ergens in de ruimte geplaatst wordt. Er wordt gezegd dat het niet uitmaakt waar deze subwoofer geplaatst wordt, omdat het menselijk oor niet in staat zou zijn te bepalen waar deze diepe tonen vandaan komen. Helaas is de praktijk heel anders en zijn mensen wel degelijk in staat om exact aan te wijzen waar het geluid (ook de diepe tonen) vandaan komt.
In dit unieke ontwerp wordt elke elektrostaat gedragen door een baskast/subwoofer , die qua design en klank perfect aansluit bij de elektrostaten. De baskast is zeer stevig gebouwd en heeft schuine voor- en achterkant en ronde zijkanten. Hierdoor worden interne staande golven vermeden en is er haast geen verkleuring van het geluid waarneembaar. Het geheel wordt aangestuurd door een gloednieuwe Final DVD/CD –receiver FVSS-201 2x 75 Watt, die af fabriek al speciaal afgestemd is voor aansturing van de elektrostaten. De versterker voor de baskasten is ook al ingebouwd in deze receiver. De bijgeleverde hoogwaardige luidsprekerkabels zijn 4-aderig uitgevoerd omdat de baskasten en elektrostaten separaat aangestuurd moeten worden. De kabels zijn voorzien van professionele 4-polige Speakon connectoren waarmee een zekere en foutloze aansluiting gegarandeerd is.
Afmetingen (H x B x D) = 89 x 23 x 40 cm.
De receiver speelt dvd’s, CD, MP3 vanaf cd of USB stick en is voorzien van vele aansluitingen waaronder oa. 2x digital in (coax en optisch) + 2x HDMi( in- en uitgang). Een originele afstandsbediening wordt ook meegeleverd, samen met een handleiding.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop