x

FRITZ! WiFi Repeater 450e

€ 29,99

Aantal:

Omschrijving

Met de FRITZ!Repeater 450E kunnen stabiele en snelle WiFi-verbindingen worden bereikt met snelheden tot 450 Mbit/s op de 2,4 GHz frequentieband. Via de Gigabit LAN-aansluiting kunnen ook netwerkapparaten zonder eigen WiFi-functionaliteit in het thuisnetwerk worden geïntegreerd. Dankzij zijn compacte uitvoering kan de repeater bij nagenoeg elke contactdoos worden gebruikt. De vijf veldsterkte-leds dragen bij tot een snelle en ideale positionering binnen het huis.

Vergroot snel en eenvoudig de reikwijdte van courante WiFi-netwerken
WiFi N tot 450 Mbit/s op de 2,4 GHz frequentieband voor snelle draadloze verbindingen
Compatibel met alle WiFi-routers met de WiFi standaard 802.11n/g/b
Toepassing van de WiFi-versleuteling (WPA2, WPA, WEP)
WPS (WiFi Protected Setup) – eenvoudige en veilige WiFi-instelling met een druk op de knop
Met de Gigabit LAN-aansluiting verbonden apparaten (printers, audio-video-spelers e.a.) krijgen WiFi-functie
LAN-brug: verbinding met de LAN-aansluiting van een router per netwerkkabel
Compacte uitvoering, kan bij nagenoeg elke contactdoos worden gebruikt
Wizard voor eenvoudige instelling
Overal WiFi-ontvangst
De FRITZ!Repeater 450E biedt op de 2,4 GHz frequentieband snelle draadloze verbindingen met snelheden tot 450 Mbit/s en maximale reikwijdte. Dat betekent surfplezier zonder laadbalkjes, snelle downloads en HD-video's zonder uitval, of je nu binnen of buiten bent.

Draadloze vrijheid
Met haar Gigabit LAN-aansluiting integreert de FRITZ!Repeater 450E zelfs netwerkapparaten zonder WiFi in het thuisnetwerk. De repeater overbrugt daarbij draadloos de afstand tot de router; iets waarvoor vroeger kabels moesten worden aangesloten.

Eenvoudige installatie met een druk op de knop
De FRITZ!Repeater 450E ondersteunt de eenvoudige, automatische aanmelding via de zogenaamde WPS-methode (WiFi Protected Setup). Voor het instellen volstaat een druk op de knop: repeater en WPS-compatibele routers zoals de FRITZ!Box verbinden zich dan automatisch. De repeater neemt de passende WiFi-instellingen over en is meteen gereed voor gebruik.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop