x

Garmin Nuvi 500 | Incl. toebehoren | Goede staat

€ 59,99

Omschrijving

Rijd, wandel, fiets of boot. Met de robuuste, waterbestendige, multi-mode nüvi 500 kunt u het allemaal. De nüvi 500 zit boordevol gedetailleerde straat- en topografische kaarten en is klaar voor avontuur, zowel op als buiten de gebaande paden. Net als de 550 schakelt de nüvi 500 van modus om door uw actieve levensstijl te navigeren en geeft hij gesproken stapsgewijze aanwijzingen naar uw bestemming.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop