x

Cube Touring EXC, model 2019, frame 54 cm., heren | nwpr. € 479,-

€299,99

Omschrijving

Deze fiets is werkelijk zo goed als NIEUW!!!!


Wilt u zoveel mogelijk voor uw geld krijgen? Dan hoef je niet te blijven zoeken als je de Cube Touring ziet. Natuurlijk hebben we nog luxere fietsen in ons assortiment, maar ondanks de lage prijs heeft de touring alles wat je nodig hebt - zelfs bij intensief dagelijks gebruik. Bovendien moet een fiets natuurlijk niet alleen goed uitgerust zijn, maar ook goed rijden, wat precies is wat toeren doet: intuïtief, dynamisch, snel en zeer comfortabel. Comfort komt niet alleen van het hoogwaardige aluminium frame, maar ook van de goede verende voorvork. Met de Shimano derailleurversnellingen kun je elke klim beklimmen. Natuurlijk heeft de fiets ook een kettingkast zodat je broek schoon blijft. Veel plezier met rijden!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop