x

Harman/Kardon AVR255/230, Zwart, In nette staat

€ 149,99

Omschrijving

Geteste en 100% werkende Harman/Kardon versterker,
Geen defecten en/of beschadigingen.

De Harman Kardon AVR 255 is een 7.1 AV-ontvanger met HDMI-ondersteuning in een stijlvolle zwarte behuizing. 7 x 50 W zorgen voor een krachtig geluid van hoogwaardige Harman kwaliteit.
Met HDMI 1.3a repeater, audio-/videobewerking, upscaling tot 1080p, Dolby True HD, DTS-HD Master Audio Decodering, Faroudja DCDi Cinema en andere functies zorgt hij voor optimaal geluid en hoogwaardige videoweergave.
De A/V-ontvanger van Harman Kardon garandeert een maximale weergavebeleving en is voor alle toepassingen gecreëerd. Met de RS-232-poort houd je het apparaat op de hoogte via firmware-upgrade

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop