x

Harman Kardon Go + Play 2 , nwpr. 249 Euro

€ 149,99

Omschrijving

De Harman Kardon Go & Play II is een stijlvolle speakerdock speciaal geschikt voor je iPod en iPhone. Doordat de Harman Kardon Go & Play II zowel op netstroom als op batterijen werkt gebruik je hem met hetzelfde gemak in woon- of slaapkamer als bij vrienden of op vakantie. Schuif je iPod of iPhone in het dock aan de bovenkant van de Go & Play II en alles wordt feilloos afgespeeld. Tegelijkertijd laadt de speakerdock, wanneer deze is aangesloten op de netstroom, je iPod of iPhone weer volledig op.

Voor iPod en andere spelers
De Harman Kardon Go & Play II is naast de iPod en iPhone ook geschikt voor andere MP3-spelers. Via een mini-jack-connector sluit je MP3-spelers en cd-spelers aan op deze speakerdock. Ook het afspelen van muziek opgeslagen op je computer of laptop is via de USB-synchronisatie geen enkel punt. Voor nog meer plezier zend je via de S-video out aansluiting beelden van je iPod of iPhone via de speakerdock naar je tv en kijk je film op groot scherm met perfect geluid.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop