x

HBM Automatische Lashelm Model 7 - Doodshoofd, als nieuw | nwpr 38 euro

€ 24,95

Omschrijving

Omschrijving
Een betrouwbare lashelm is een belangrijk hulpmiddel bij het uitvoeren van kleine en grote laswerken. Deze helm bestaat uit betrouwbaar materiaal en beschermt het gezicht en het hoofd dus optimaal tegen warmte en vonken of spatten. Daarbij heeft de helm een professionele, stoere look dankzij een mooie tekening met rood en zwart.
Over de HBM Automatische Lashelm Model 7 - Doodshoofd
De hoofdband van deze helm voelt erg comfortabel op het gezicht, waardoor je gemakkelijker lang werkt. De zweetband vangt dan weer zweet op, wat tijdens het verrichten van laswerken natuurlijk een probleem is. Daarbij heeft de helm een uiterst stevige structuur zodat hij tegen een stootje kan. Het vizier biedt voldoende zicht, centraal én perifeer, waardoor je altijd veilig werkt. Ook beschermt de helm extra goed de onderzijde van het gezicht en de kin. Bij laswerken waarbij de lastoorts laag wordt gehouden biedt dat uitkomst.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop