x

Hover off-road RIDD Hoverboard , met doos , nieuwprijs € 219,99

€129,99

Omschrijving

Productbeschrijving
De RiDD Hoverboard Off-Road is een cool off road hoverboard met 8.5 inch wielen voor elk terrein, waardoor zelfs oneffen wegen en oppervlakken makkelijk begaanbaar zijn. Dit hoverboard is milieuvriendelijk en eenvoudig te navigeren. Zo kun je jezelf snel verplaatsen tot een maximumsnelheid van 15 km per uur. De RiDD Hoverboard Off-Road laat je een nieuwe leuke off road manier van voortbewegen ervaren, dus geniet van je RiDD & Ride! RiDD Hoverboard Off-Road is verkrijgbaar in twee kleuren: Matt Black en Hot Pink. RiDD biedt ook modieuze en handige tassen om jouw hoverboard te dragen en te beschermen. Het is ook mogelijk om een hoverseat/hoverkart toe te voegen aan de RiDD Hoverboard Off-Road.

•Bestuurd met de voeten van de rijder, staand op de geïntegreerde gyroscoop met sensoren onder de voetpads.
• Zwarte velgen met rubberen 8,5 “wielen
• Uitsluitend gebruiken bij droge weersomstandigheden.
• Wij adviseren om de RiDD Hover Off-Road niet te gebruiken op de openbare weg, raadpleeg de nationale wettelijke voorschriften in jouw land betreffende het gebruik van dit product.
• Tevens adviseren we je ook om een helm en/of veiligheidskleding te dragen als je de RiDD Hoverboard Off-Road gebruikt.
• Zorg ervoor dat u de handleiding volledig leest voor dat je de RiDD Hoverboard Off-Road gebruikt.
Specificaties:


Afmetingen - 72 x 23,5 x 24,5 cm
karton - 75 x 31 x 27,5 cm
Wielen - 8,5 inch
Maximale draagkracht - 120 kg
Gewicht - 16 kg inclusief batterij
Motor - 2x350w
Accu - li-ion 36V, 4.4AH
Oplaadtijd - circa 3 uur
Maximale snelheid - 15 km p/h
Afstand maximaal - 10 - 15 KM
Lichten - voorkant

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop