x

HP Laserjet pro 500 M570DN, professionele kantoor printer | Nwpr. 853,- Euro

€ 549,99

Omschrijving

HP Laserjet pro 500 M570DN | Nwpr. 853,- Euro

Conditie: in zeer nette staat

Een solide HP MFP kleurenlaserprinter met een geringe prijs en indrukwekkende performance. Print afdrukken in professioneel ogende kleuren, tot 30 pagina's per minuut en tot een stevig volume van 4000 prints per maand doorlopend. Scan in één enkele beweging dubbelzijdig met de duale scankoppen, fax wat u wilt en maak verrassend scherpe kopieën die bijna niet van het origineel te onderscheiden zijn. Maak afdrukken in vele formaten
op diverse media. Met deze Color LaserJet Pro M570dn kunt u na uitpakken direct aan de slag, want de eerste set cartridges is reeds geïnstalleerd bij deze kleuren MFP van HP.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop