x

HTC One M8s 16GB , in een nette staat

€59,99

Omschrijving

De HTC One® met 5"full hd scherm, 13MP Duo Camera met Fucus and HTC EyeTM Experience, 5MP front camera, HTC BoomSoundTM en Android 5.0 Lollipop. PRACHTIG VAN BINNEN EN VAN BUITEN Het aluminium design van de iconische HTC One toestellen ligt perfect in de hand. Aan de binnenkant een octa-core processor die samen met Android Lollipop en HTC SenseTM zorgt voor de best mogelijke smartphone ervaring. ALTIJD DE MOOISTE FOTO'S De HTC One M8s heeft een 13MP Duo Camera met uFocus zorgt voor unieke foto-effecten. De 5MP front camera met groothoeklens zorgt dat je geen detail hoeft te missen en dat iedereen op de foto staat. De automatische selfies of stemgestuurde foto's zorgen dat je gemakkelijk de mooiste foto's maakt. Met de speciale ZoeTM app voeg je met gemak alle foto's samen tot een mooi highlight filmpjes die je kan delen met je vrienden. SUBLIEM GELUID De legendarische HTC BoomSoundTM zorgt voor een unieke geluidservaring. De twee versterkte stereo frontspeakers zorgen dat je games, films en muziek indrukwekkender klinken dan ooit. VEEG GEBAREN Met Motion LaunchTM kun je met simpele veeg gebaren je HTC One M8s ontgrendelen, ontwaken of direct HTC BlinkFeedTM starten. Start de camera app door simpelweg je telefoon horizontaal te houden en op de volumeknop te drukken. Je HTC One M8s bedienen is makkelijker dan ooit!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop