x

Huawei FreeBuds 3 Zwart | als nieuw | nwpr. 135 euro

€74,99

Omschrijving

Compacte wireless Buds van Huawei mét active noise cancelling
Geniet altijd en overal van je favoriete muziek zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden met de nieuwe FreeBuds 3 van Huawei. Deze wireless in-ear headset is voorzien van active noise cancelling, wat betekent dat het lawaai om je heen actief gefilterd en onderdrukt wordt. Je muziek klinkt dan ook kraakhelder. Met de FreeBuds 3 speel je tot vier uur draadloos muziek af. Zijn de oortjes toch leeg? Met de meegeleverde opbergcase voorzie je je FreeBuds weer van energie, waardoor je tot twintig uur muziek kan luisteren zonder tussendoor de case op te laden. Daarbij worden er standaard drie verschillende formaten eartips meegeleverd, zodat er altijd een formaat is die perfect in jouw oor past.
De besturing van de FreeBuds is erg eenvoudig. Door te tikken op het oortje kan je bijvoorbeeld de muziek pauzeren, naar het volgende liedje gaan of bijvoorbeeld de active noise cancelling-fuctie aan of uit zetten. Tot slot, dankzij de ingebouwde microfoon kan je ook telefoongesprekken voeren zonder je telefoon uit je zak te moeten halen.
Kenmerken
Huawei wireless in-ear headset
In de doos: Huawei FreeBuds 3, Charging Case + USB-C kabel, handleiding.
Kleur: zwart
Bluetooth 4.2 + A2DP
Touch Control
Active Noise Cancellation
Drivers: 14mm
Afspeeltijd: 4 uur
Afspeeltijd met Charging Case: 20 uur
Compatibel met Wireless Chargers

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop