x

Huawei MediaPad T1 - 7.0 tablet

€ 59,99

Omschrijving

De MediaPad T1 7.0 van Huawei zit hardwarematig prima in elkaar. Het scherm is gelamineerd en oogt daardoor mooi, de behuizing is dun en voelt stevig aan en de accuduur is zeer goed te noemen. De prestaties bij het draaien van apps zijn niet slecht, maar grafisch gezien schiet de de MediaPad tekort, waardoor hij minder geschikt is om op te gamen. Het grootste manco is echter dat hij een stokoude versie van Android draait, waardoor je als gebruiker moderne features en prestatieverbeteringen mist en je vatbaarder bent voor eventuele beveiligingslekken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop