x

Huawei P30 128GB - zwart | Nwpr. 535,- Euro

Het beste van het beste? Reken daar maar op met de Huawei P30. Kosten noch moeite spaart de Chinese fabrikant voor zijn toptelefoon van 2019 en dat zie je meteen terug in het ontwerp. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor de P30, die een alumin

€269,99

Omschrijving

Huawei P30 128GB - zwart | Nwpr. 535,- Euro

Kleur: Zwart
Conditie: In zeer nette staat
Inclusief doos + lader + oplaadkabel

Opslag: 128GB

Het beste van het beste? Reken daar maar op met de Huawei P30. Kosten noch moeite spaart de Chinese fabrikant voor zijn toptelefoon van 2019 en dat zie je meteen terug in het ontwerp. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor de P30, die een aluminium frame met glazen voor- en achterkant heeft. Het toestel ademt hierdoor luxe, maar de glazen achterkant is er niet alleen voor de leuk. Op die manier kun je de telefoon namelijk draadloos opladen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop