x

Huawei P30 Lite 128GB in een nette staat | nwpr. 249.99 Euro

€179,99

Omschrijving

In de lente van 2019 heeft Huawei de nieuwe P30-toestellen gepresenteerd. Naast de P30 en P30 Pro, die beide in het hoge segment van de smartphonemarkt te vinden zijn, heeft Huawei een interessant instapmodel geïntroduceerd: de Huawei P30 Lite, verkrijgbaar in de kleuren Black, Blue, Breathing Crystal en White!

Deze smartphone heeft alles wat je van een smartphone mag verwachten en hanteert daarbij een lage instapprijs. De P30 Lite heeft namelijk een mooi display voor films en series, achterop drie camera's voor foto's en video's en een efficiënte Kirin 710-chipset die voor de nodige kracht zorgt.

Drie camera's op de achterzijde
Achterop de Huawei-smartphone vind je drie camera's. Hiervan vangt de 48-megapixelhoofdlens extra veel licht op, waardoor je ook bij minder ideale omstandigheden scherpe kiekjes schiet. Verder heeft de P30 Lite een 8-megapixelgroothoeklens en een dieptesensor van 2 megapixel.

Met deze lenzen maak je foto's met een bredere hoek, zodat de hele vriendengroep op de foto past. De dieptesensor zorgt voor een mooi scherptediepte-effect bij portretfoto's, waardoor je de achtergrond wat vervaagt en het onderwerp van de afbeelding scherp naar voren laat komen!

Haarscherpe selfies
Ben jij een echte selfie-queen of king? Dan zit je helemaal goed met dit toestel. In de inkeping aan de voorzijde zit een 32-megapixelfrontcamera verwerkt. Hiermee schiet je haarscherpe selfies, die je vervolgens van een leuk filter voorziet of verstuurt via Snapchat!

Mooi display voor multimedia
Huawei heeft bij deze P30 Lite voor een mooi groot 6.15-inchbeeldscherm gekozen. Dit paneel zorgt voor mooie kleuren en levert dankzij de hoge resolutie van 2312 bij 1080 pixels scherpe beelden, een perfecte combinatie waardoor je nóg meer van je favoriete Netflix-serie geniet!

Snelle en betrouwbare vingerafdrukscanner
Op de achterkant van deze Android-smartphone vind je de vingerafdrukscanner. Met deze sensor ontgrendel je je smartphone in een oogwenk! De scanner is bovendien erg betrouwbaar, hierdoor heb alleen jij toegang tot je bestanden, berichten en gegevens!

Energiezuinige Kirin-processor
Binnenin de P30 Lite vinden we de Kirin 710, een chipset die door Huawei zelf is ontwikkeld en een goede balans tussen kracht en efficiëntie biedt. Met de chip is dit toestel perfect voor alledaagse taken als Netflix, WhatsApp en social media én kun je een goede batterijduur verwachten!

Genoeg opslaggeheugen met uitbreidmogelijkheden
Standaard komt de P30 Lite met 64GB of 128GB aan interne opslag. Dit is een flinke hoeveelheid waar je veel foto's, muzieknummers en apps kunt bewaren. Mocht je tóch ruimte tekortkomen, dan breid je het geheugen eenvoudig uit door een microSD-kaartje in je smartphone te stoppen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop