x

Ibanez Gio GAX30 elektrische gitaar in goede staat | nwpr. € 169,-

€89,99

Omschrijving

Ben je een ontluikende rocker op zoek naar een gitaar van topkwaliteit? De Ibanez GAX30 past absoluut bij jou. Geniet van een indrukwekkend evenwicht en resonantie, dankzij het populierenlichaam. Ervaar een reeks vurige tonen met hoge output via twee Infinity R humbucking-pickups. Profiteer van snelle actie, dankzij een soepel speelende esdoorn hals. En een Full Tune III-brug biedt uitstekende intonatie en stabiliteit. De GAX30 is een kwaliteitsinstrument en het is een geweldige eerste elektrische gitaar.

Een duo met Infinity R-elementen geeft je een enorm toonbereik
Geladen met een duo van Infinity R humbuckers, levert de Ibanez GAX30 een reeks indrukwekkende tonen op. De humbucker in de nekpositie is voiced voor een warmere, rijkere toon, terwijl de bridge-humbucker een briljante lead-pickup is: levendig, maar grommend met een verbeterde midrange-output wanneer je erop drukt. Als je op zoek bent naar maximale tonale vasthoudendheid, dan geeft de Ibanez GAX30 je versterker wat je nodig hebt.

De soepele hals met snelle bewegingen verbetert je snelheid
Een gitaar is alleen zo speelbaar als zijn nek. Maar goed dat de Ibanez GAX30 een soepele en snel spelende esdoorn hals heeft. Deze comfortabele hals wordt afgedekt door een pijnboomtoets uit Nieuw-Zeeland met een superplatte 12-inch radius en 22 middellange frets, waardoor je de behendigheid hebt om snelle enkele-noot-runs met gemak uit te voeren.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Op alle producten geven we garantie. Op tablets, telefoons, laptops en computers is dit altijd drie maanden.

Jouw garantie is geldig op vertoon van de aankoopbon. Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop