x

IBANEZ PF10 akoestische gitaar in nette staat | nwpr 180 euro

€ 115,-

Omschrijving

Voor de gitarist die graag het akoestische pad op wil gaan met een moderne, strakke westerngitaar, komt Ibanez met de PF10. Een gedegen staalsnarige gitaar waarmee je gelijk een goed begin kunt maken in de stijl die je wil. De naturelle open pore finish laat je gemakkelijk over hals glijden zonder dat je ergens blijft plakken. De dreadnought gestijlde body met sparren bovenblad, okoume zij- en achterkanten zit vastgelijmd aan een stabiele en comfortabele nyatoh hals. Dit zorgt voor een heldere, resonante klank met fijn afgeronde trebles om je akkoorden en melodielijnen duidelijk naar voren te laten komen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop