x

Ibanez V72LECE-NT, Electro-Acoustic Guitar, Left Handed, Natural

€ 239,99

Omschrijving

Deze gitaar is werkelijk in nieuwstaat, en wordt geleverd incl. gitaartas en standaard.

De LECE V72 beschikt over een vuren top, mahoniehouten rug en zijden, chroom gedekt tuning machines en een preamp Ibanez AEQ200T met undersaddle pickups.

De Ibanez AEQ200T preamp op de V72 wordt geleverd met 2-banden EQ met ingebouwde tuner geoptimaliseerd voor gebruik met Ibanez onder zadel Pickups. Een 7 segment LED-display kunt u om af te stemmen, in het donker, op het podium waar nodig. Al die uren van oefen eindelijk vruchten afwerpen, dat betekent dat het tijd om vooruit en verfijnen. Misschien bent u bezig met voor uw eerste solo akoestische ingesteld en u wilt er zeker van dat de uitvoeringen is precies goed. U wilt een consequent geniet u van het spelen gitaar, een instrument dat is een plezier om te leren kennen. U met communiceren kunt een. Misschien heb je jezelf gevonden met meer tijd de laatste tijd en u bent op zoek om terug in jammen met vrienden of u wil gewoon plezier hebben en ontspannen na het werk. Ongeacht de reden, weet u het is tijd om te gaan naar een kwaliteit akoestische instrument.

Ibanez AEQ200T Preamp

De Ibanez AEQ200T 2-bands toonregeling met ingebouwde tuner is geoptimaliseerd voor gebruik met Ibanez onder zadel Pickups. De 7 segment LED-display kunt u om af te stemmen, waar en wanneer nodig.

Kenmerken/Specificaties:
Body:

Vorm van het body: Dreadnought body.
Voorkant: Spar.
Back & zijden: Mahonie.
Afwerking: Natuurlijke hoogglans.
Brug: Palissander.
Nek:

Nek: Mahonie.
Fletboard: Palissander.
Nut & zadels: Ibanez Ivorex II.
Pickups/Hardware:

Pickup: Ibanez onder zadel Pickup.
Preamp: Ibanez AEQ200T Preamp w / ingebouwde Tuner.
Afstemmen Machine: Gedekt.
Bridge Pins: Ibanez voordeel Bridge pinnen.
Riem knop: Ibanez riem knop voor akoestische gitaren.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop