x

Icon Qcon Pro Midi/Audio Control | nwpr. € 599,-

€250,00

Omschrijving

Nieuw te koop voor € 599,- Bij ons bijna nieuw en met garantie voor € 299.99

De ICon Qcon Pro is een uitgebreide controller voor uw DAW software. Hij staat dan ook netjes op ieder studiomeubel en is ideaal in gebruik als u meerdere sporen gelijk wilt kunnen bedienen. De Qcon Pro is voorzien van 8 aanraakgevoelige, gemotoriseerde faders, 12-segments LED-VU meters en een dubbel uitgevoerde gemotoriseerde masterfader. Voor de liefhebber van gemotoriseerde faders dus een must-have! Daarnaast biedt de Qcon Pro verschillende sneltoetsen voor gebruik in populaire DAW software. Elk van de 8 kanalen beschikt over knoppen voor record enable, mute, solo en Select. Een vrij toewijsbare rotary geeft u bedieningsvrijheid die u zelf toe kunt wijzen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met
de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop