x

Iiyama Prolite XUB 3490WQSU QHD Monitor , nieuwprijs € 369,-

€269,00

Omschrijving

Met de iiyama ProLite XUB3490WQSU-B1 beschik je over een zee aan werkruimte, dankzij het 21:9 formaat. Deze UltraWide monitor is voorzien van een 34" UltraWide beeldscherm, met 3440 x 1440 pixels. Je kunt eenvoudig meerdere vensters naast elkaar opstellen, films in bioscoop-formaat bekijken en efficiënt werken. Het IPS-paneel zorgt voor een levensechte en nauwkeurige kleurweergave met een brede kijkhoek. Gecombineerd met de hoge pixeldichtheid en hoge helderheid, komt ieder detail optimaal naar voren. De monitor is perfect om achter te werken doordat het gemakkelijk in hoogte te verstellen is (max. 13 cm) en optioneel op te hangen is aan een VESA-beugel of arm. De monitor heeft twee ingebouwde speakers en 4 USB poorten (2x 2.0 en 2x 3.0) om randapparatuur aan te sluiten.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop