x

Inogen One G3 (incl. kleine batterij) , nieuwprijs € 2930,-

€799,99

Omschrijving

U zult uw ogen bijna niet geloven: de Inogen One G3 weegt inclusief batterij maar 2,6 kg en is slechts 22 centimeter lang en 18 centimeter hoog. Daarmee is het de kleinste en lichtste zuurstofconcentrator in zijn soort. Laat uw zuurstoftherapie u er niet van weerhouden de deur uit te gaan! Met de G3 is het mogelijk. Draag de concentrator in de meegeleverde tas, of in de optionele rugzak.De Inogen One G3 is erg gemakkelijk te bedienen. De concentrator heeft een display met verlichting, zodat deze altijd goed af te lezen is. Het display weergeeft de resterende looptijd van de batterij, de actuele flow instelling en eventuele waarschuwingen. Ook kunt u aflezen hoeveel uur u de concentrator gebruikt heeft. De kolommen van een Inogen One G3 (ook wel zeven genoemd) zijn gemakkelijk te verwisselen. In deze zeven wordt het stikstof uit de lucht gefilterd, waardoor geconcentreerde zuurstof overblijft. Na verloop van tijd is het mogelijk dat de kwaliteit hiervan achteruit gaat, en de zuurstofconcentratie dus minder wordt. De concentrator zal 30 dagen van tevoren een melding geven als de kolommen vervangen moeten worden. U kunt dit eenvoudig zelf doen. De kolommen hebben een levensverwachting van 12 tot 18 maanden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Op alle producten geven we garantie. Op tablets, telefoons, laptops en computers is dit altijd drie maanden.

Jouw garantie is geldig op vertoon van de aankoopbon. Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop