x

Inventum GF252HL heteluchtfriteuse | NIEUW | elders 76 euro

€ 59,99

Omschrijving

De Inventum hetelucht friteuse GF252HL is geschikt voor frituren, grillen, roosteren en bakken!

Wil je gezond frituren maar geen frituurvet gebruiken en toch knapperige patat en snacks? Dat kan nu met deze Inventum hetelucht friteuse GF252HL. Je frituurt niet meer met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een heel stuk minder vet.

Deze hetelucht friteuse heeft een inhoud van ruim 2,5 liter wat gelijk staat aan ongeveer 800 gram friet. De friteuse is uitgevoerd met 2 handige draaiknoppen, hier stel je gemakkelijk de temperatuur en de uitschakeltimer in.

In tegenstelling tot de Inventum GF250HL wordt deze GF252HL geleverd met een handige frituurmandverdeler! De uitneembare pan en de frituurmand zijn voorzien van een anti aanbaklaag en zijn dus eenvoudig te reinigen - ook in de vaatwasser.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop