x

iRig Keys I/O 49 MIDI-keyboard met audio-interface | nwpr 285 Euro

€157,75

Omschrijving

je gaat op reis, en je neemt mee... je IK Multimedia iRig Keys I/O 49 MIDI-keyboard met audio-interface! Zonder twijfel, als je een producer bent dan wordt dit je nieuwste high-end speeltje. Je krijgt een prachtig klavier met 49 aanslaggevoelige toetsen. Boven de toetsen zitten ook nog eens vijf programmeerbare encoders, acht verlichte pads en touch-strips voor pitch-bend en modulatie. Maar onder de kap zit datgene wat dit product echt z'n glans geeft: een audio-interface! En niet eens een simpele, deze biedt een signaalkwaliteit van maximaal 24 bit/96 kHz.

Mogelijkheden van de IK Multimedia iRig Keys I/O 49
Dat er een audio interface in zit betekent ook dat er aansluitingen aanwezig zijn. Je kunt je microfoon aansluiten (XLR), je gitaar, en je kunt de Keys I/O uiteraard ook aansluiten op speakers via de twee gebalanceerde 6.3 mm outputs. Er zit een statief bij voor je iPad. Inderdaad: dit product werkt met iPhones, iPods, iPads, én PC's én Macs. Het werkt allemaal feilloos, op batterijen indien je dat wilt, het is eigenlijk ongelooflijk dat zo'n complete studio tegenwoordig in je rugtas past.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop