x

iiyama XB2779QQS monitor | REFURBISHED | nwpr. € 635,-

€450,00

Aantal:

Omschrijving

De iiyama ProLite XB2779QQS-S1 beschikt over een 5K-beeldscherm, voor een zeer hoge resolutie van 5120 x 2880 pixels. Daarmee heeft het 80% meer pixels dan een 4K-beeldscherm! De monitor is geschikt voor veeleisende scenario's: grafische vormgeving, 3D-modellen en foto- en videobewerking met 4K-materiaal. De XB2779QQS-S1 heeft een IPS-paneel, die zorgt voor een goede kleurweergave en hoog dynamisch contrast. De IPS-beeldtechniek is aanbevolen voor grafische vormgeving, de weergave van foto's en andere kleurweergaven.

Dankzij de trillingsvrije achtergrondverlichting en blauw licht-filter werkt deze monitor comfortabel, zodat je ogen minder snel vermoeid raken. Het scherm is ook eenvoudig in hoogte te verstellen, te draaien en te kantelen. De monitor is ook geschikt voor een muurbeugel of monitorarm. De XB2779QQS-S1 heeft twee ingebouwde speakers en een audio-output voor het aansluiten van speakers of een koptelefoon.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop