x

JBL E55BT Bluetooth headset , nwpr. 129 Euro

€ 79,99

Omschrijving

Signaaloverdracht: draadloos
Draagwijze: Over-ear
Bluetooth: Ja
Noise-cancelling: Nee
Geïntegreerde microfoon: Ja
Krachtig, draadloos geluidMet de stijlvolle JBL E55BT geniet je ongebonden van een helder en vol geluid. Via Bluetooth verbind je gemakkelijk en snel jouw smartphone met de over-ear-koptelefoon en luister je in een handomdraai naar je favoriete muziek. De krachtige batterij gaat tot wel 20 uur mee en dankzij de speciale snellaadfunctie is je koptelefoon binnen 2 uur weer helemaal opgeladen. Mocht jouw apparaat geen Bluetooth hebben kun je ook via een kabel muziek luisteren.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop