x

JBL link 10 speaker NIEUW | Nieuwprijs €. 99,-

€79,99

Omschrijving

JBL link 10 speaker NIEUW | Nieuwprijs €. 99,-

Conditie : In nieuwstaat

De JBL Link 10 is een wifi- en bluetoothspeaker die geschikt is voor kleine tot middelgrote ruimtes. Uitgerust met kenmerkend JBL geluid van de hoogste kwaliteit, maar nu slim gemaakt dankzij Google Voice Assistant. Je kunt de Link 10 namelijk bedienen met je stem. Naast deze inventieve functie beschikt de JBL Link 10 natuurlijk over bluetooth en is de speaker voorzien van een accu die tot 5 uur meegaat. Ook is de speaker waterdicht, wat 'm ideaal maakt voor alle locaties.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop