x

KEF Model 105/3 Reference series Vloerstaande 4-weg vintage luidspreker

€ 1.000,-

Omschrijving

Deze topklasse luidsprekers ziijn door ons gereviseerd, getest en weer 100% in orde.
- de foam randen en "donuts" van alle 4 de basspeakers zijn vervangen
- de scheidingsfilters zijn gecontroleerd; condensatoren lekken niet en staan ook niet bol, verder optisch gecontroleerd en in orde.
- kleine lakbeschadigingen zijn bijgewerkt
- het doek van de stofkappen is plaatselijk opnieuw vastgelijmd

Elders werden deze luidsprekers verkocht voor 1.600 euro


De KEF 105/3 is een 4-weg luidspreker met 6 drive units. Hoog en midden zijn gecombineerd in één exclusieve UNI-Q driver unit. Deze wordt ondersteund door 2 extra midden drivers. Deze units zijn te samen geplaatst in speciaal geprofileerde module van zeer solide MDF met een dikte van 75 mm. Deze 4 units zijn allemaal geplaatst in een gesloten aluminium die-cast behuizing.

Door deze opstelling ontstaat er een perfecte One-Point-Source weergever. Hierdoor is er in elke opstelling een perfect stereo beeld te verkrijgen in totale fase.

Deze op zichzelf werkende bijna full-range luidspreker wordt ondersteund door een laag frequent luidspreker, die we eigenlijk een subwoofer moeten noemen. Hierin zitten 2 200 mm bass-drivers die door een stang met elkaar verbonden zijn. Hierdoor ontstaat een laag weergever met zeer weinig tot géén kast geluid. Iets wat wij en onze oren heel graag horen.

Deze luidsprekers zijn in een perfecte staat en door ons indertijd aan de klant verkocht. Aangedreven met 2 stereo eindversterkers (dus in bi-amping cofiguratie) van NAD hebben ze een mooi leven gehad bij een klassieke muziek liefhebber. Geen beschadigingen op de kast, dus echt in mint-conditie.

De 4 stuks laag weergevers zijn een aantal jaren geleden ge-reconed en van de nieuwe conus randen voorzien. Dus de speakers zijn in perfecte conditie.

Luidspreker prIncipe : 4-weg, 6 luidsprekers opstelling.

Frequentie range : 50 Hz-17.KHz (+/- 2 dB. Binnen 30 gr op de as)

Gevoeligheid : 93 dB. (50Hz-20 KHz)

Versterker vraag : Elke goede versterker tussen 50 en 300 Watt.

Impedantie : 4 Ohm (20Hz-20 KHz)

Formaat : 1.104 x 280 x 405 mm (H x B x D)

Gewicht : 42 kg.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop