x

Korg i3 Interactive Music Workstation (bouwjaar 1993), met ingebouwde harddisk

€ 329,99

Omschrijving

De Korg i3 was gericht als professioneel begeleidingsinstrument. Korg had eerder met haar SAS-20 uit 1985 succes in de markt voor achtergrondbegeleiding.

Het concept voor achtergrondbegeleiding werd niet serieus genomen door professionele gebruikers. De markt was hierdoor ingenomen door goedkopere keyboards van onder meer Casio en Yamaha. Ook Roland probeerde het begin jaren 1990 met haar E-serie keyboards.

Technische gegevens
De Korg i3 maakt gebruik van een 32-stemmige toongenerator (het AI2 Synthesis System) die werd geleend uit de X3. Alle 340 patches zijn aan te passen en kunnen opgeslagen worden in 64 geheugenplaatsen. De achtergrondbegeleiding bestaat uit 48 stijlen met bijbehorende intro's, variaties, en eindpatronen. Vier geheugenplaatsen voor eigen stijlen kunnen ingeladen worden via een 3,5-inch diskettestation. De i3 heeft twee sequencers, waaronder een General MIDI-compatibel 16-sporen systeem.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop