x

Laney LX15 Black 15W transistor gitaarversterker combo | elders 72 euro

€ 49,99

Omschrijving

Laney brengt met de LX-serie betaalbare transistorcombo's die ondanks de kleine prijs toch een groot geluid hebben. Zo ook deze LX15 Black. De gitaarversterker heeft 15 watt aan kracht: meer dan genoeg voor uw slaapkamer, huiskamer of repetitieruimte. De twee 5 inch Custom Drivers zorgen dat u een breed geluid heeft. Mocht dat nog steeds te veel zijn, kunt u altijd een hoofdtelefoon aansluiten zodat u kunt blijven genieten van uw gitaarspel. Mede daarom een ideaal model voor de beginnende gitarist.

De zoektocht naar de juiste toon
Het voorpaneel van de LX15 is simpel van opzet en kunt u snel doorhebben. Helemaal links vindt u de ingang voor uw gitaar terwijl aan de rechterkant de input voor uw hoofdtelefoon en MP3-speler (AUX-in) zitten. Dan van rechts naar links vindt u eerst de volumeknop, een driebands equalizer waarmee u de toon van uw gitaar kunt veranderen en als laatste de gain-knop. Hiermee kunt u instellen hoe hard u wilt scheuren. Inschakelen doet u met de drive-drukknop. Helemaal links vindt u nog een knopje met 'bright' eronder. Daarmee kunt u uw geluid nog meer laten sprankelen. Uw zoektocht naar uw eigen geluid kan beginnen!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop