x

Lenovo ThinkPad OneLink Pro dock

Lenovo ThinkPad OneLink Pro dock

€ 29,99

Omschrijving

Productomschrijving
Met de Lenovo ThinkPad OneLink Dock maak je in een handomdraai een werkplek van je ThinkPad. Via HDMI sluit je gemakkelijk een externe monitor aan. Toegang tot internet krijg je via de ethernet aansluiting. Voor extra connectiviteit beschikt de Lenovo ThinkPad OneLink Dock over 2 USB 2.0 poorten en 2 USB 3.0 poorten. Om je laptop veilig op zijn plek te houden beschikt de ThinkPad over een beveiligingsslot die je laptop beschermt tegen diefstal. Daarnaast is hij voorzien van een aansluiting voor een adapter en kun je de ThinkPad opladen tijdens gebruik.

De ThinkPad Onelink Dock
Verandert uw nieuwe ThinkPad om tot een multimediacenter. Het dockingstation levert super snelle gegevensoverdracht via USB 3.0,kristalheldere HD- audio en video via HDMI, het laadt ook uw notebook , telefoon en tablets terwijl u bezig bent. Verder levert het video zonder compressie, geen extra drivers en geen invloed op de beeldkwaliteit en notebook prestaties.

Het ThinkPad OneLink Pro Dock
Aangedreven door de revolutionaire OneLink-technologie van Lenovo , transformeert uw nieuwe ThinkPad in een complete machine op kantoor of thuis. De handige OneLink-connector zorgt niet alleen voor supersnelle gegevensoverdracht met USB 3.0, kristalheldere HD-audio en driver-free pass through dual video, hij laadt ook uw notebook, telefoons en tablets op terwijl u werkt of speelt! Maak vandaag nog verbinding met eenvoud met het ThinkPad OneLink Pro Dock

Functies zijn onder meer
OneLink levert data, dubbele video zonder stuurprogramma's en voeding via één handige connector In tegenstelling tot USB docks levert het Onelink Pro Dock video zonder compressie, zonder stuurprogramma's en zonder invloed op de beeldkwaliteit en notebookprestaties. Aan / uit-knop op de aan / uit-knop van het dockspiegelsysteem. Maximale resolutie van 1920 x 1200 wordt ondersteund als een tweede monitor is aangesloten op de DVI-uitgang. Volledige dubbele video-uitvoer wordt ondersteund op ThinkPads met DisplayPort 1.2. ThinkPads met DisplayPort 1.1 ( ThinkPad Edge E431 / E531 / S431 / S531) hebben enkele beperkingen met video-uitgangsconfiguraties. Gigabit Ethernet via USB , mogelijk is installatie van een stuurprogramma vereist. Het ThinkPad OneLink Dock is perfect voor: Vereenvoudigde connectiviteit met uw notebook - één kabel doet het allemaal Poorten en functionaliteit toevoegen Productiviteitsverhogend op het werk, multimediastreaming thuis.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop