x

Lexicon MX 200 Dual Reverb/Effect Processor - Nieuwprijs € 149,-

€79,99

Omschrijving

Lexicon MX 200 Dual Reverb/Effect Processor - Zo Goed Als Nieuw!

Dubbele hal en effectbewerker

De Lexicon MX200 Dual Hall and Effects Processor is uitgerust met twee afzonderlijke effectunits in een 1U, 19-inch unit. Beide effect blokken hebben hun eigen bedieningselementen voor het eenvoudig en snel bewerken van de actieve effecten. Hierdoor is de MX200 de ideale multi-effects unit voor live- en studiotoepassingen.

Kenmerken: Twee 24-bit Hall and Effect processoren (dual processor) 16 legendarische Lexicon Hall algoritmen (b.v. zalen, kamers, platen,...) Zes Lexicon Vertragingen en 8 modulatie-effecten Twee dbx Dynamische algoritmen Vier routeringsconfiguraties 99 fabrieks- en 99 gebruikersprogramma's Tik op Tempo-toets Technische gegevens Algemene configuratie: 2 In / 2 Out Hardware plug-ins: VST voor PC, AU voor Mac plug-in bediening: via USB-poorten: 1/4 '' Jack In / Out stereo, S/PDIF In / Out, MIDI In / Thru Displays: LED program display Behuizing: 19", 1U

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop