x

SAMSUNG HW-J450 Soundbar systeem

€ 109,99

Omschrijving

De Samsung HW-J450 soundbar, kleur zwart, is een speaker met een totaal vermogen van 300 Watt en 1 HDMI aansluiting. Via de bluetooth kun je eenvoudig draadloos data verzenden naar de soundbar. Via de USB- aansluiting kun je ook externe apparaten aansluiten. Geniet van je favoriete  muziek met de Samsung HW-J450 soundbar.

Het 3D sound plus geluid van de Samsung HW-J450 zorgt ervoor dat de beelden perfect begeleid worden met geluid. Het geluid wordt gesynchroniseerd met de diepte en beweging van het 3D beeld. De Crystal Amp Pro-technologie zorgt voor vol en zuiver geluid en verbetert de geluidskwaliteit, voor de optimale geluidservaring.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop