x

Logitech Harmony 665 universele programmeerbare afstandsbediening

€49,99

Omschrijving

Met deze Logitech Harmony 665 universele infrarood afstandsbediening kunt u al uw thuisentertainment apparaten bedienen. Zo heeft u geen verschillende afstandsbedieningen meer nodig voor tv, mediabox en geluidsinstallatie. Voor de tv zijn er 23 favoriete kanalen in te stellen, zodat u deze met een druk op de knop op kunt zetten. Daarnaast heeft de afstandsbediening verlichte toetsen waardoor bediening in het donker ook geen probleem is.

De afstandsbediening is compatibel met meer dan 270.000 apparaten van een groot aantal merken. Er kunnen maximaal 10 apparaten met de afstandsbediening worden bediend. Omdat de afstandsbediening ook verbinding kan maken met pc of Mac, kunnen nieuwe apparaten en instellingen ook eenvoudig worden toegevoegd.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop