x

Logitech Harmony One, programmeer- bare afstandsbediening | nwpr 110 euro

€ 59,99

Omschrijving

De afstandsbediening is in goede staat, behalve dat er in het touch screen een zwarte vlek zit. Zie foto.

Met de Logitech Harmony ONE heb je voortaan nog maar één afstandsbediening voor al je apparaten. In de database van Logitech zijn meer dan 225.000 systemen opgeslagen en dit worden er dagelijks meer. Heeft het originele apparaat een infrarood afstandsbediening? Dan kan de Logitech Harmony ONE hem vrijwel altijd besturen. Gebruik hem voor je tv, DVD-speler, videorecorder, sound system, spelcomputer en eventueel voor het bedienen van je licht. Geen rommeltje meer op je koffietafel. Met de Logitech Harmony stuur je al je oude afstandsbedieningen de deur uit.

Touchscreen
Met de Logitech Harmony ONE start je een DVD met één druk op het scherm. De afstandsbediening zorgt ervoor dat alle benodigde apparaten ingeschakeld worden. Je tv komt op het juiste kanaal, je sound system op de juiste stand en je DVD-speler speelt direct de DVD af. De mogelijke acties zijn eenvoudig in te stellen naar wens. Op het haarscherpe touchscreen navigeer je moeiteloos door de menu's. En met zijn krachtige infrarood-zender bestuur je al je apparaten zonder van de bank af te komen.

Online account en laadstation
Verbind de Logitech Harmony ONE via de USB-kabel met je computer. De software op de cd-rom zorgt voor een razendsnelle installatie van de afstandsbediening. Geef aan welke apparaten je gebruikt en de Logitech Harmony zorgt ervoor dat hij ze kan besturen. Bij registratie ontvang je een eigen account, zodat je bij eventuele problemen direct persoonlijk geholpen kan worden. Je hebt bovendien geen last meer van rondslingerende batterijen of lege afstandsbedieningen. De Harmony ONE wordt geleverd met een laadstation. Zet hem af en toe in deze houder voor ongelimiteerd zap-plezier.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop