x

Logitech Harmony Touch, bijna nieuw, incl. laadstation | nwpr. € 150,-

€89,99

Omschrijving

DIT IS GEEN AFSTANDSBEDIENING.

Dit is een eendrukswondertje dat nieuwe betekenis geeft aan ultiem beheer over uw thuisentertainment.

Dit is de Harmony Touch.

Herontdek uw afstandsbediening. Net als wij.

In het verleden had u genoeg aan uw standaardafstandsbediening. Tegenwoordig is thuisentertainment niet standaard meer. U heeft meer apparaten, meer kanalen en meer opties dan u ooit had kunnen dromen. Daarom transformeert Logitech de afstandsbediening met de Harmony Touch.

Intuïtief touchscreen

Geniet van vloeiende eendruksinteractie via een levendig kleurentouchscreen waarop u kunt vegen om snel naar uw favoriete entertainmentopties te gaan. Tv-kanalen, films, games, muziek: allemaal met één aanraking.

Gestroomlijnd ontwerp

De ergonomische vorm en gestroomlijnde knopindeling is een studie in vorm en functie. Houd de lichte ronding in de palm van uw hand om te zien wat we bedoelen. Een extra voordeel: het gestroomlijnde en minimalistische ontwerp past in elk interieur. Het apparaat is aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk.

Verlichte knoppen voor handige navigatie

De vlakke, gevormde knoppen hebben een gestroomlijnd uiterlijk en zijn gemakkelijk in te drukken. Bovendien zijn ze verlicht zodat u zelfs in het donker comfortabel en eenvoudig uw favoriete entertainmentapparatuur kunt bedienen.

Toegang tot numeriek toetsenblok via touchscreen

We hebben de Harmony Touch nog verder vereenvoudigd door het numerieke toetsenblok een nieuwe plaats te geven: het veelzijdige touchpad. Het resultaat? Een comfortabeler en aantrekkelijker apparaat.

Geïntegreerde Skype™-ervaring met Logitech TV Cam HD

Dankzij Harmony Touch kunt u nog gemakkelijker contact maken met uw dierbaren en van betere Skype-gesprekken profiteren via uw Logitech TV Cam HD. Voer en demp gesprekken, pan/kantel/zoom en nog veel meer, allemaal via één gebruiksvriendelijke afstandsbediening.

Oplaadbaar

Uw afstandsbediening wordt opgeladen in het meegeleverde oplaadstation. Altijd binnen handbereik, zodat u nooit meer naar uw afstandsbediening (of batterijen) hoeft te zoeken.

Werkt met vrijwel elk apparaat, nu en in de toekomst.


Maak kennis met de enige afstandsbediening die u nodig heeft. Harmony Touch bedient tot 15 apparaten en is compatibel met meer dan 225.000 thuisentertainmentapparaten van ruim 5000 merken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop