x

Logitech Squeezebox Duet netwerk audio streamer

€59,99

Omschrijving

Dit systeem is getest, 100% in orde en in goede staat. Er zijn 2 laadstations bij voor de afstandsbediening.

De Logitech Squeezebox™ Duet is een digitaal netwerk-muzieksysteem, dat je via de meegeleverde kabels eenvoudig kan aansluiten op je versterker of actieve speakers. Gecombineerd met een draadloos netwerk waarmee je toegang krijgt tot honderden en zelfs duizenden internet radiostations. Daarnaast uiteraard je eigen muziekcollectie op je lokale pc of laptop binnen handbereik. Een kind kan de was doen met behulp van de overzichtelijke afstandbediening met 2,4” kleurenscherm.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop