x

Lowepro Fastpack BP 250 AW II Zwart rugzak | Nwpr. €. 99,99

€60,00

Omschrijving

Lowepro Fastpack BP 250 AW II Zwart rugzak
Het onderste gedeelte van de Lowepro Fastpack BP 250 AW II rugtas is waterdicht en beschermt apparatuur optimaal tegen zand, vocht en de elementen. De verstelbare tussenschotten zorgen ervoor dat het interieur volledig aan de wensen van de gebruiker kan worden aangepast. Tevens kunnen hierdoor verschillende apparatuurcombinaties worden meegenomen.

Gemakkelijke toegang
Over het cameravak wordt een extra flap gesloten als extra beveiliging voor uw apparatuur. De Fastpack-serie heeft hetzelfde principe als de Slingshot; uw apparatuur blijft gemakkelijk toegankelijk via de zijkant door de tas voor de buik te draaien, zelfs met de flap gesloten. Het bovenste vak van de tas kan worden gebruikt om extra accessoires en persoonlijke spullen mee te nemen.

Accessoires en laptop
Fastpack modellen hebben een extra zijvak voor accessoires en een extra vak voor een mp3-speler of mobiele telefoon. Aan de andere kant zit een uitrekbaar zijvak waarin bijvoorbeeld een waterfles kan worden meegenomen. De Fastpack serie is geschikt voor Lowepro accessoires met een sliplock-aansluiting. De Fastpack 250 biedt tevens ruimte voor het opbergen van een 15" laptop of tablet.
Kenmerken
- Geschikt voor een DSLR met 70-200mm objectief bevestigd
- Tevens ruimte voor twee tot drie extra objectieven of flitsers
- Speciaal vak aanwezig voor een 15" laptop of tablet
- Waterbestendig bodem
- Aangehechte regenhoes

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop