x

Maglite 3D LED Staaflamp | Nwpr. 49,- Euro

€ 34,99

Omschrijving

MagLite USA staaflamp ‘D-Cell’ 315 mm met zeer krachtige lichtbundel. Klassiek MagLite design met LED-techniek. De staaflamp heeft een draaibare kop om traploos in te stellen van een brede naar een gefocuste lichtbundel en een behuizing van zwart geanodiseerd aluminium, corrosievrij.

De schakelaar van de zaklamp zit aan de zijkant, en hiermee kan je zaklamp makkelijk aan en uit zetten. Tevens zijn er voor de zaklamp diverse accessoires te koop zoals de riemhouder en rode, witte of geel verkeerskegel. En hiermee maakt hij zich zeer geliefd zowel bij verkeersregelaars en beveiligers.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop