x

Marantz NR1606 - 7.2 kanaals AV-receiver 7x 50 Watt RMS - Zwart, in zeer goede staat

€ 269,99

Omschrijving

Deze Marantz verkeert in zeer goede staat, en is compleet met afstandsbediening en Audyssey meetmicrofoon..

Ontdek een fascinerende nieuwe dimensie op het gebied van surroundgeluid met de Marantz NR1606 AV-receiver, voorzien van Dolby Atmos-surrounddecodering voor een adembenemend surroundgeluid voor geavanceerde soundtracks van moderne films. Met Dolby Atmos onderga je hetzelfde revolutionaire 3D-surroundgeluid als in de beste filmtheaters en kun je de geluidsruimte spectaculair uitbreiden door een overhead surroundgeluidsveld te creëren. Bovendien zal de NR1606 door middel van een firmware-update (najaar 2015) in staat zijn om DTS:X-soundtracks te decoderen, die eveneens een overweldigende 3D-geluidsruimte creëren.

Kenmerken van de Marantz NR1606:


Dolby Atmos
De surroundtracks van films zijn tientallen jaren kanaalgebaseerd. Dolby Atmos-surroundgeluid is een revolutionaire technologie die kanaalgebaseerde audiocodering overbodig maakt ten gunste van geavanceerdere objectgebaseerde audiocodering. Hierdoor kan de audiotechnicus geluiden nauwkeurig op elke gewenste plek in een 3D-ruimte positioneren. Met de NR1606 is deze bekroonde technologie nu ook beschikbaar voor je thuisbioscoop. Op deze receiver kun je een 5.1-speakersysteem met surroundgeluid combineren met twee extra overheadspeakers of twee extra naar boven gerichte Dolby Atmos-gecertificeerde luidsprekers, voor de ultieme thuisbioscoopervaring. De NR1606 is niet alleen voorzien van Dolby Atmos-decodering, maar ook met Dolby TrueHD lossless decodering en andere Dolby Digital technologieën.

DTS:X
DTS:X is het nieuwste surroundgeluidsysteem dat een meeslepend geluid genereert. Het werkt op basis van objectgebaseerde audiocodering waarmee de audiotechnicus geluidselementen waar dan ook in een 3D-geluidsruimte kan laten horen. Bovendien kunnen overheadspeakers worden aangesloten voor een ongelofelijke surroundervaring. De NR1606 is naast DTS:X-decodering ook uitgerust met DTS-HD Master Audio-decodering en andere DTS-technologieën. DTS:X zal door middel van een online firmware-update beschikbaar worden gesteld in het najaar van 2015.

Bluetooth & WiFi ingebouwd
De NR1606 is voorzien van WiFi en Bluetooth-functionaliteit voor draadloos streamen en beschikt bovendien over een geavanceerd RF-transceiversysteem met dubbele antenne voor krachtige en foutloze streaming, zelfs in stedelijke omgevingen met veel RF-signalen. Via je WiFi-thuisnetwerk (of een bedrade verbinding met de RJ-45 Ethernet-LAN-poort) maak je verbinding met internet zodat je via muziekstreamingdiensten zoals Pandora en Spotify Connect van jouw favoriete nummers kunt genieten. Bovendien kun je kiezen uit duizenden internetradiozenders van over de hele wereld en kun je genieten van muziek uit alle genres. De NR1606 is ook voorzien van AirPlay, waarmee je je favoriete nummers draadloos kunt afspelen vanaf je favoriete iOS-apparaat, zoals een iPod touch, iPhone of iPad. Bovendien is de NR1606 DLNA 1.5-gecertificeerd voor compatibiliteit met je pc of Mac en is hij voorzien van een RJ-45 ethernetpoort voor een bedrade verbinding met je netwerk.

Nieuwste HDMI-connectiviteit; HDCP 2.2-compatibel
De NR1606 is uitgerust met acht HDMI-ingangen, waarvan er één handig op het voorpaneel is geplaatst en heeft daarnaast een geavanceerd videogedeelte met de nieuwste HDMI-specificaties voor weergave van 4K Ultra HD met full-rate 60 Hz video, 4:4:4 Pure Color-subsampling, 21:9 video-passthrough en 3D-content. Bovendien is de NR1606 HDCP 2.2-compatibel, een vereiste voor het afspelen van auteursrechtelijk beschermde 4K Ultra HD-content. De NR1606 is ook uitgerust met Audio Return Channel (ARC), waardoor je via één enkele HDMI-aansluiting audio vanaf je tv kunt streamen (je hebt geen aparte digitale audiokabel nodig).

Volledige ondersteuning van 4K Ultra HD-specificatie
De NR1606 verwerkt niet alleen 4 K Ultra HD-resolutie van 3840 x 2160, maar ondersteunt ook HDR (High Dynamic Range) en Wide Gamut-kleuren: belangrijke onderdelen van de BT.2020 4K Ultra HD-videospecificatie. De geavanceerde videoprocessor kan tevens SD- en HD-content upscalen naar 4K-resolutie voor ultiem kijkgenot.

Audio
Het eindversterkergedeelte is uitgerust met zelfstandige hoog efficiënte uitvoerapparaten die op alle kanalen identiek zijn voor een zo egaal mogelijk geluidsbeeld. De NR1606 heeft een vermogen van 50 watt per kanaal (20Hz~20kHz, .08%THD, 8 ohm) en kan stations met lage impedantie aansturen en ondersteunt speakers van 4 ohm. De ECO-modus geeft je de mogelijkheid om energie te besparen. Op het scherm wordt een ECO-meter weergegeven. De NR1606 is uitgerust met een dubbele subwooferuitgang waarop je in plaats van één grote subwoofer twee kleinere subwoofers kunt aansluiten. Het gebruik van twee subwoofers op verschillende plekken in de kamer levert een zeer stabiele respons op. Twee subwoofers leveren een vloeiendere en gedetailleerdere bas zonder de pieken en dalen van een opstelling met één subwoofer.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop