x

Marley Champion | nieuwprijs 62 euro

€ 44,99

Omschrijving

De House of Marley Champion oordopjes zijn volledig draadloze oordopjes met oplaadcase. Het compacte en strakke design maakt deze oordopjes geschikt voor telefoneren, sporten en muziek luisteren. De oordopjes laden op in de oplaadcase en zijn binnen 2 uur volledig opgeladen. Verbind de oortjes eenvoudig via Bluetooth met je apparatuur. De oortjes zijn gemaakt van natuurlijk bamboe en siliconen. Daarbij zijn de oortjes waterdicht, zodat je in de regen ook nog steeds naar jouw favoriete muziek luistert. De oordopjes zijn voorzien van een microfoon, zodat je ook handsfree kunt bellen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop