x

Marley Liberate Air | nieuwprijs 92 euro

€ 59,99

Omschrijving

De House of Marley Liberate Air zijn de allereerste volledig duurzaam geproduceerde draadloze True Wireless Earbuds. Liberate Air is ontworpen met behulp van FSC goedgekeurd bamboe, gerecycled aluminium, natuurlijke houtvezelcomposiet en REWIND ™ -weefsel samengesteld uit 100% gerecycled PET.
De Liberate Air wordt in een opberg/oplaad dockstation geleverd.

Laat je gaan in de muziek met de Liberate Air Truly Wireless oordopjes van House of Marley. Deze oordopjes zijn gemaakt van duurzame materialen zoals bamboe, gerecycled silicone en stof. Dankzij de Bluetooth 5.0 geniet je draadloos van je favoriete muziek. Deze oordopjes pair je snel en eenvoudig met je mobiele apparaat. De oordopjes hebben een batterijlevensduur van 9 uur, en met de oplaadcase tot wel 32 uur aan luisterplezier. Zo ben je onderweg altijd voorzien van je favoriete muziek. Deze oordopjes zijn speciaal ontwikkeld voor een actieve levensstijl, zo zijn de materialen water- en zweetbestendig met een IPx4 waardering. De Liberate Air is perfect voor het luisteren van je muziek tijdens het wandelen of tijdens een fietstocht. Met de geactiveerde touch control bedien je eenvoudig de muziek, door de oordopjes aan te tikken. De Liberate Air Truly Wireless oordopjes laten je vrij genieten van je favoriete muziek.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop