x

Marshall FX Pedals PB-8

€399,99

Omschrijving

Marshall FX Pedals PB-8

Conditie : In goede staat

De Marshall RG-1 Regenerator is een modulatie pedaal die beschikt over zes verschillende effecten. V Chorus - M Chorus - Flanger - Phaser - Step Phaser - V Vibe. Met de snelheid, diepte en regeneratie controls is elk effect tot in detail in te stellen. Passieve bypass. Het pedaal beschikt daarnaast over een expressie pedaal input waarmee je het niveau van het effect via je voet kunt bepalen.

De Marshall RF-1 Reflector is een kwaliteit Reverb pedaal met 6 verschillende reverb standen. Hall - Plate - Room - Spring 1 - Spring 2 - Reverse. Daarnaast kun je de reverb tijd, demping en geluidsniveau regelen. Het pedaal heeft een passieve bypass en via de expression pedal input kun je nog meer controle krijgen over je reverb door een extern voetpedaal aan te sluiten.

De Marshall EH-1 Echohead is een delay pedaal en kan alles aan! Van heel moderne klanken tot de warmte van een tape-echo. Het pedaal heeft een delaytijd tot wel 2000ms. Makkelijk bedienbare knoppen zorgen er voor dat je verschillende soorten echo's kunt kiezen en deze in kunt stellen. Zo kun je het level, de feedback en de delaytijd regelen. Het pedaal is zeer stevig gebouwd en heeft een ingang voor een tap-tempo pedaal.

De Marshall BB-2 heeft 2 extra nieuwe functies ten opzichte van de voorloper. Blues en Boost. Met deze 2 nieuwe functies worden 2 pedalen 1. De boost functie zorgt er voor dat je signaal harder je versterker in gaat waardoor deze 'natuurlijk' overstuurt. De Blues functie zorgt voor een oversturing die klinkt als de klassieke bluesbreaker van de jaren 60. Het pedaal zit in een stevige metalen behuizing en heeft een true bypass.

De Marshall GV-2 is een update van het orgineel dat uit de jaren 80 komt. Deze is bekend geworden om zijn hoge kwaliteit van distortion. De tonale uitbreidingen van dit pedaal zorgen er voor dat het klinkt alsof je er nog een marshall versterker bij zet!

De Marshall JH-1 levert gain in meerdere vormen. Ten eerste heeft het pedaal een schakelaar waarmee je kunt kiezen tussen distortion en overdrive. Om al je gain onder controle te houden zit er een contour knop op waar je midden mee uit de gain kunt halen. Maar je kunt het niet alleen scoopen, je kunt ook kiezen welke frequenties je scoopt. Het pedaal zit in een stevige metalen behuizing, en heeft een passieve bypass.

De Marshall VT-1 is zeer makkelijk om te gebruiken. Het doet namelijk precies wat er op staat. Je hebt Tremelo en Vibrato settings samen met een depth, speed, en wave control. Dit maakt het een gemakkelijk en veelzijdig pedaal.

De Marshall ED-1 is een compressor waarmee u de sustain en respons van uw signaal aanpassen. U kunt de compressor gebruiken om meer sustain te produceren of om uw dynamiek in toom te houden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop