x

Medeli A300 61 toetsen keyboard, zwart, In nette staat | Nwpr 298,- Euro

€ 149,99

Omschrijving

Het Medeli A300 keyboard is uitstekend geschikt voor zowel een beginnende als gevorderde toetsenist. Het instrument heeft 61 aanslaggevoelige toetsen, dus het reageert op hoe hard je de toetsen indrukt. Aan boord zijn 618 klanken, 210 begeleidingsstijlen, die je natuurlijk naar hartelust kunt combineren, maar ook kunt voorzien van effecten. Je kunt meespelen met een van de 150 songs of muziek van je smartphone, tablet of muziekdrager via de Aux-ingang. De A300 is ook aan te sluiten op een computer via de USB MIDI-aansluiting. En natuurlijk ontbreekt ook een ingang voor een sustainpedaal niet. Deze versie is uitgevoerd in het zwart.

Leermodus
Dit keyboard heeft een zogenaamde Slim Leren-modus waarmee je vanaf een beginnersniveau aan de slag kunt. Zo kun je meespelen met een van de aanwezige songs in oplopende moeilijkheidsgraden. Hierbij leer je de linkse en rechtse hand afzonderlijk te gebruiken en akkoorden te spelen. De performance assistant biedt je een muzikale ondersteuning, waarmee beginners al snel een indrukwekkend stuk muziek kunnen laten horen. Vul je spel aan met de vele intro's, fills en eindes om zo je eigen songs te maken. Die kun je dan ook opnemen, er is ruimte voor 5 songs die je met 6 sporen kunt opnemen.

Mogelijkheden
De A300 heeft twee luidsprekers, maar je kunt natuurlijk ook in stilte oefenen door een los verkrijgbare hoofdtelefoon aan te sluiten. Alle klanken zijn te voorzien van DSP-effecten, waarmee je de galm, chorus en reverb kunt instellen. Zo klinkt het alsof je orgel in een kerk speelt of piano in een studio. Dit kun je allemaal instellen met de overzichtelijke knoppenindeling en het heldere LCD-scherm. Als leuke extra zit er ook een microfoonaansluiting op.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop