x

Meetion WK841 Draadloos Toetensbord | Chocolate | NIEUW

€ 19,99

Aantal:

Omschrijving

WK841 USB ultradun chocolade draadloos toetsenbord heeft een ergonomisch ontwerp, het karakteroppervlak gebruikt het UV-afdrukproces en heeft multimediatoetsen die aan de behoeften van een zakelijk kantoor kunnen voldoen, de werkingsefficiëntie aanzienlijk kunnen verbeteren en een langere levensduur kunnen garanderen. Comfortabele mute-knoppen, of u nu op een rustig kantoor bent, in de bibliotheek studeert of 's avonds laat werkt, creëert een comfortabele omgeving voor u. Geschikt voor kantoor, thuis, vrije tijd en entertainment buitenshuis, enz., het kan gemakkelijk vele gelegenheden aan, en de comfortabele soft-touch coating zal je lang gelukkig maken..

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop