x

Megger AVO300 Multimeter Digitaal | nwpr 149 euro

€ 79,99

Omschrijving

Digitale multimeters uit de AVO 300 serie bieden meetfuncties voor gelijk- en wisselspanningstoepassingen, weerstands- en stroommetingen. De robuuste, met rubber versterkte behuizing beschermt het apparaat bij toepassingen in ruige industrie-omgevingen. De multimeter biedt doordachte functies en is eenvoudig en intuïtief bedienbaar. De apparaten hebben automatische meetbereikskeuze, het LC-Display heeft een groot 31/2-cijferig Display met hoog contrast, die ook van ver goed afgelezen kan worden.

Highlights
Spanningsbereik tot 1000 V AC/DC
Stroombereik tot 10 A AC/DC
Weerstandsmeting
Automatische meetbereikkeuze
Data-Hold
Meetcategorie CAT III 600 V, CAT II 1000 V
Uitvoering
Data-Hold
Groot LCD display
Rubberen holster

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop