x

Merida Speeder 300 racefiets, model 2015, frame 52 cm. | nwpr 900 euro

€ 299,99

Omschrijving

Deze fiets verkeert in prima staat en is onlangs door ons voorzien van een nieuwe ketting en is ook 1 van de kettingwielen vóór vervangen. Daarmee kan hij weer een hele poos mee.

De Merida Speeder 300 is een sportieve hybride fiets. Dankzij het rechte stuur en de iets bredere 32mm banden biedt de Speeder een perfecte mix van comfort en sportiviteit. Dankzij de SRAM 2x10 aandrijving kan je ook in de heuvels en de bergen goed uit de voeten met de Speeder 300. MERIDA SPEEDER 300 FITNESSFIETS + Aluminium frame + Carbon voorvork+ SRAM Apex 2x10 aandrijving.
Montage van spatborden en bagagedrager is mogelijk+ 32mm banden voor extra comfort

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop