x

MICROSOFT Surface Go 2 - Pentium Gold 4GB 64GB | NIEUWSTAAT | elders 443 euro

€ 329,99

Omschrijving

De Surface Go 2 4 GB 64 GB platinum is een 2-in-1-laptop met een 10.5-inch-display dat beelden in Full HD-kwaliteit afspeelt en weegt nog geen 600 gram. Het apparaat beschikt over een Intel Pentium Gold 4425Y processor, 4 GB werkgeheugen en een opslag van een 64 GB SSD. Hierdoor werk je probleemloos met meerdere programma’s tegelijk. Ook gaat de batterij van het apparaat tot 10,5 uur mee. Ruim voldoende voor een werk- of schooldag. Bovendien is de laptop ook voorzien van een touchscreen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop