x

MINIX NEO X8-H - 4K Android™ Mediaspeler + wireless Airmouse | nwpr 200 euro

€ 59,99

Omschrijving

MINIX NEO X8-H - 4K Android™ Mediaspeler incl. de afgebeelde wireless Airmouse

NEO X8-H is een krachtige Android™ Mediaspeler van MINIX, voorzien met de meest innovatieve technologie, die toegang geeft tot het volledige potentieel van Android™ OS op jouw scherm. Draaiend op Amlogic’s 4K chipset, Amlogic S802, zet de NEO X8-H Plus zeer goede prestaties op het vlak van performance en connectiviteit.

De NEO X8-H kan 4K2K Ultra HD video weergeven, waarmee media content op grotere schermen nog scherper, realistischer en mooier kan worden bekeken. De 4K2K UHD weergave geeft mooiere en vloeiendere randovergangen en meer diepte in het beeld, de zeer gedetailleerde beeldweergave bezorgt de MINIX gebruikers een superieure kijkervaring.

Quad-Core Cortex A9r4 Processor

NEO X8-H wordt geleverd met de laatste generatie Quad-Core ARM Cortex-A9r4 processor, die exceptionele prestaties levert gepaard met een ongekende energiezuinigheid. NEO X8 is een van de eerste 4K Android™ Mediaspelers met een zeer gebruiksvriendelijke interface met mogelijkheid zichzelf in standy-modus te zetten. Er is geen noodzaak om de NEO X8 volledig uit te schakelen vanwege de slimme ingebouwde warmte management systeem van deze Quad-Core ARM CPU’s. Deze feature beschermd het systeem tegen overhittingsproblemen zodat gebruikers met een gerust hart de NEO X8 24x7 aan kunnen laten aanstaan.

Octa-Core Mali-450 GPU

De Octa-Core Mali-450 GPU brengt de grafische prestaties naar nieuwe hoogten voor de NEO X8-H. Vanwege de 8 grafische processor kernen presteeert de Mali-450 tot 2 maal sneller op grafisch gebied als zijn voorganger de Mali-400. De GPU is ontworpen om maximaal efficient te presteren, zodat gegarandeerd wordt dat de NEO X8-H superieure beeldkwaliteit en een exceptionale grafische beleving levert. De NEO X8-H kan de laatste Android™ games met gemak draaien, en is daarmee een perfecte oplossing voor iedere fervente Android™ gamer.

Single-Band Wi-Fi 802.11n

De NEO X8 is uitgerust met ons meest geavanceerde single-band 802.11n Wi-Fi externe antenne, ontworpen om draadloze snelheden tot 150 Mbps aan te kunnen. Nooit meer bufferen of vertragingen, de NEO X6 kan hiermee moeiteloos en naadloos streamen – en zal hiermee tegemoet komen aan de meeste real-time streaming eisen van onze gebruikers.

Secure Data Storage - 8GB eMMC

De vorige MINIX Media Hubs gebruikten NAND Flash geheugen, de NEO X8 gebruikt echter eMMC “embedded Multi-Media Controller’ geheugen. Het gebruik van eMMC geheugen biedt diverse voordelen in termen van betere performance, veiligheid en betrouwbaarheid, die uiteindelijk leiden tot een rijker en beter eindgebruikerservaring. Je kunt erop van aan dat jouw media content veilig is opgeslagen op de NEO X8 met zijn ingebouwde power management systeem en flash geheugen controller.

Android™ 4.4 KitKat

De NEO X8 komt voorgeïnstalleerd met Android™ 4.4 KitKat, waarmee diverse toekomstige upgrade mogelijkheden en eigenschappen worden geboden die niet beschikbaar zijn voor oudere Android™ OS versies. De NEO X8 profiteert ten volle van de verbeterde geheugen management van Android™ 4.4 zodat multi-tasking soepeler zal verlopen als gebruikers switchen tussen applicaties.

Wat zit er in de doos:

1x Afstandsbediening (excl. batterijen)
1x HDMI kabel
1x Voeding 5V, 2A
1x Gebruikershandleiding (Engels)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop