x

N64 Game : Doom 64

€ 29,99

Omschrijving

Conditie : De game is in een nette staat , losse cassette.

Je hebt de demonen ooit uitgeroeid, ze waren allemaal dood. Of zo dacht je ... Een enkele Demon-entiteit ontsnapte aan detectie. Systematisch veranderde het rottend, dood bloedbad terug in grotesk levend weefsel. De demonen zijn teruggekeerd - sterker en wreder dan ooit tevoren. Je missie is duidelijk, er zijn geen opties: kill or be killed!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop