x

NDS Game - Mario & Sonic op de olympische spelen

€ 15,-

Omschrijving

De twee grootste videogamehelden Mario & Sonic komen opnieuw bij elkaar! Deze keer zullen de twee rivalen tegen elkaar strijden op sneeuw en ijs in een officieel gelicentieerde Olympische kaskraker. Het spel voert spelers mee naar Vancouver (Canada), de locatie waar de officiële Olympische Winterspelen van 2010 worden gehouden. Deze spelbelevenis nodigt zowel beginnende als gevorderde spelers van alle leeftijden uit om het tegen elkaar op te nemen in de meest intense wintercompetitie.

Winterdisciplines

Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen neemt je mee naar Olympische omgevingen waarin je kunt kiezen uit een legendarische cast speelbare personages. Na het enorme succes van Mario & Sonic op de Olympische Spelen kon een vervolg niet langer uitblijven. De game zal terug talrijke leuke disciplines introduceren, waaronder schaatsen en alpineskiën. De besturing is natuurlijk afgestemd op de handheld. Hierbij krijgt elk platform zijn eigen spelfuncties en -modi. Zowel beginnende als gevorderde spelers kunnen in solo- en multiplayermodi gebruik maken van de intuïtieve besturing van het Wii- en DS-systeem. Ook op de DS is de besturing intuïtief en eenvoudig te leren. De stylus, knoppen of richtingsknop worden een verlengstuk van jezelf om het goud te winnen!

Tal van evenementen

Ga met vrienden en familie voor het goud op de Olympische Winterspelen! Je kunt niet alleen van alle Olympische evenementen genieten, maar ook van verschillende Droomevenementen die voor nieuwe personagespecifieke moves en verrassende voorwerpen uit de werelden van Mario en Sonic zorgen. Verbeter je teamvaardigheden met de nieuwe co-opmodus en speel één-op-één races in de populaire competitieve evenementen. Je kan bovendien kiezen uit diverse Mario en Sonic personages. Speel als je favoriete karakter uit de wereld van Mario en Sonic, inclusief Luigi, Tails, Yoshi, Knuckles, Peach en Amy, elk met unieke bewegingen en statistieken. Daarnaast treden ook nieuwe gezichten als Donkey Kong en Metal Sonic op!

Meerdere spelmodi

Je doet mee aan solo-evenementen in de individuele modus of daag je vrienden uit om deel te nemen aan de volledige Olympische Winterspelen! Exclusief op Nintendo DS ontdek je de spelmodus "Avonturen". Deze missiegebaseerde verhaalmodus zorgt voor een diepere en rijkere solobeleving. Dit betekent een avontuur vol missies, baasontmoetingen en een kans om de Olympische Winterspelen van 2010 te redden. Wi-fi klassementen en draadloze functies verhogen bovendien het speelplezier in de solo en competitieve multiplayermodi! Je vrienden kunnen trouwens ook eenvoudig meespelen door de evenementen van één enkele cassette te downloaden zodat je altijd en overal met elkaar kan spelen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop