x

Nikon 1 J2 Compleet met doos - in nieuwstaat

Nikon 1 J2 compleet met doos.

€ 229,99

Omschrijving

Het leven is het mooist wanneer u leeft in het nu. Dus wat te denken van een camera die snel genoeg, slim genoeg en creatief genoeg is om alle leuke dingen van het leven vast te leggen, zonder dat u een moment hoeft te missen?

Met de intelligente Nikon 1 J2-camera met verwisselbare objectieven, die is ontworpen om snel te denken en nog sneller te reageren, loopt altijd u één stap voor op de actie. Deze zeer draagbare en eenvoudig te bedienen camera is voorzien van alles wat u nodig hebt om prachtige foto's en films te maken.

De lcd-monitor biedt kristalheldere beelden tijdens opname en weergave. Dankzij functies zoals de innovatieve Bewegingssnapshot en de gebruiksvriendelijke creatieve stand kunt u uw leven vastleggen zoals u dat wilt.

-Met garantie

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop